Pennen bedrukken voor je collega’s

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor je collega’s? Overweeg dan om pennen te laten bedrukken met jullie namen of het logo van jullie bedrijf. Het kan een geweldig cadeau zijn voor een verjaardag, jubileum of gewoon om te laten zien dat je waardering hebt voor je samenwerking. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over pennen bedrukken voor je collega’s.

Waarom pennen bedrukken?

Het bedrukken van pennen biedt veel voordelen. Ten eerste is het een goedkoop en praktisch geschenk. Het komt altijd van pas op kantoor en elke keer dat je de pen gebruikt zal je denken aan je collega’s. Bovendien kunnen bedrukte pennen bijdragen aan teambuilding en zorgen voor een gevoel van saamhorigheid op de werkvloer.

Ten tweede kan het bedrukken van pennen je merk versterken. Door je bedrijfslogo te plaatsen op de pennen, creëer je naamsbekendheid en laat je zien dat je trots bent op je bedrijf.

Soorten pennen

Er zijn verschillende soorten pennen beschikbaar om te bedrukken. Kies de juiste pen die past bij jouw bedrijf en collega’s. Hieronder staan enkele opties:

Balpennen

Balpennen zijn de meest voorkomende soorten pennen. Ze worden vaak gebruikt op kantoor en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies een balpen die past bij de stijl van jouw bedrijf.

Rollerball pennen

Rollerball pennen zijn vergelijkbaar met balpennen, maar maken gebruik van een inktrol voor een soepelere schrijfervaring. Ze zijn een goede keuze als je voornamelijk schrijft op regelmatig papier, omdat de inkt gemakkelijk wordt opgenomen en snel droogt.

Vulpen

Vulpennen worden vaak geassocieerd met luxe en professionaliteit. Ze hebben een klassieke uitstraling en bieden een prachtige schrijfervaring. Vulpennen zijn een goede keuze voor formele situaties en geschenken.

Hoe te bestellen

Als je hebt besloten welk type pen je wilt bedrukken, is het tijd om de bestelling te plaatsen. Er zijn verschillende online leveranciers beschikbaar die pennen bedrukken, zoals BudgetGift.nl.

Bij het bestellen moet je de gewenste hoeveelheid, kleuren, ontwerp en lettertype selecteren. Zorg ervoor dat je op tijd bestelt, zodat je voldoende tijd hebt om de pennen te ontvangen en klaar te maken voor het evenement. Houdt rekening met gemiddeld 5 werkdagen.

Pennen zijn een geweldig cadeau

Pennen bedrukken voor je collega’s kan een geweldig cadeau zijn voor elke gelegenheid. Het is praktisch, goedkoop en kan helpen bij het versterken van teambuilding en het promoten van je bedrijf. Kies de juiste pen die past bij jouw bedrijf en bestel op tijd om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is. Bedank ons later voor deze fantastische ideeën!

 

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Thefunclan
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart