De voordelen van altijd een waterfles meenemen

Hervulbare waterflesjes zijn sinds een aantal jaar steeds normaler en populairder geworden. Menigeen gaat niet meer de deur uit zonder een flesje mee te nemen. Een flesje hebben die je vaak kunt gebruiken, kent veel verschillende voordelen. Ben jij benieuwd wat de voordelen zijn van het hebben van een hervulbare fles? Ontdek het in deze blog.

Kostenbesparing

Waterflesjes zijn niet per se de duurste artikelen in een supermarkt. Maar wanneer je elke dag een nieuw waterflesje koopt, rijzen de kosten als snel de pan uit! Helemaal wanneer je op stations bij kiosks een waterfles koopt, betaal je de hoofdprijs. Tel al deze kosten maar bij elkaar op en voordat je het weet geef je al een aantal tientjes uit per maand aan water! Helemaal niet nodig dus want dit geld had je ook op andere manieren kunnen besteden!

Handig om mee te nemen naar sporten

Een flesje is natuurlijk een musthave tijdens het sporten. Omdat je veel vocht verliest door het zweten is het belangrijk om genoeg te drinken. Juist door te kiezen voor een hervulbare variant kun je gemakkelijk deze bijvullen. Daarnaast zijn deze flessen ook een stuk sterker waardoor ze minder snel kapot gaan – iets wat best gemakkelijk kan gebeuren tijdens, voor of na het sporten. Dit is een groot voordeel t.o.v. van normale plastic flesjes. Tijdens het sporten kunnen ze namelijk gemakkelijk.

Noodzakelijk voor onderweg

Tijdens jouw reis – of het nu met de trein, fiets of auto is – kun je niet altijd even water drinken. Daarom is het altijd handig om een waterfles mee te nemen. Zo kun je elk moment even stoppen en wat water drinken zonder daar veel extra moeite voor te doen. Tijdens een wandeling is dit ook een noodzakelijk item wat je mee neemt. Dit voorkomt dorst en hoofdpijn.

Overal te vullen

Een groot voordeel aan een hervulbaar flesje is dat er veel plekken zijn waar je deze kunt vullen. Niet alleen bij het toilet maar ook bij veel verschillende watertappunten op het station en in dorpen en steden kun jij jouw flesje vullen. Dit maakt het ideaal om mee te nemen wanneer je graag water wilt meenemen maar niet met een literfles wilt rondzeulen. De verschillende tappunten zijn meestal gelokaliseerd bij stationspleinen en in centra van steden.

Beter voor het milieu

Naast de persoonlijke redenen, is het ook veel beter voor het milieu om niet elke keer een nieuw flesje te kopen. Door dit soort onnodige aankopen draag jij bij aan heel veel plastic productie. Hoewel steeds meer flesjes van gerecycled plastic worden gemaakt, belanden toch veel flesjes op straat of in de natuur. Denk dus eerst aan het milieu voordat je een nieuw flesje koopt!

Om het kopen en hebben van een waterfles extra leuk te maken, kun je ervoor kiezen om een waterfles te bedrukken. Kies voor een gave fles en voorzie deze gemakkelijk en snel van een tekst, plaatje of naam. Bestel hem online en voor je het weet heb je een originele waterfles in huis!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Thefunclan
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart