Volwassenen speelgoed voor een man

Staat de verjaardag van bijvoorbeeld een vriend van je of jouw man voor de deur? Je wilt natuurlijk wel dat jouw gekozen cadeau goed past bij de persoon aan wie je het geeft, en dat hij of zij er erg blij mee zal zijn. Ook is het natuurlijk altijd leuk om een origineel cadeau aan de persoon te geven. Zo kan een verjaardagscadeau kopen een lastige klus zijn. In deze blog geven wij een aantal volwassenen speelgoed cadeau ideeën voor een man, zodat jij jouw vriend of man een leuk verjaardagscadeau kunt geven waarmee hij het kind in hem weer naar boven kan laten komen.

Een radiografisch bestuurbaar vliegtoestel

Mannen houden vaak te spelen met technische snufjes. Hoe leuk is het dan om jouw man grote mensen speelgoed voor zijn verjaardag te schenken? Als jouw man gek is van vliegtuigen of erg van vliegen houdt, dan is het bijvoorbeeld een leuk idee om hem een radiografisch bestuurbaar vliegtoestel te schenken! Met een radiografisch bestuurbaar vliegtuig kan het kind in jouw man weer helemaal naar boven komen. Het merk E flite heeft verschillende soorten vliegtuigen, en verkoopt daarnaast ook radiografisch bestuurbare helicopters.

Een radiografisch bestuurbaar autootje

Is jouw man meer fan van auto’s? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een radiografisch bestuurbare auto voor hem te kopen. Met een bestuurbare auto van Arrma zal jouw man zich weer voelen als het jongetje dat hij vroeger was. Je kunt uit verschillende modellen kiezen, zodat er zeker wel een model bij zit dat bij jouw man past. Je kunt bijvoorbeeld voor een snelle raceauto gaan, maar je kunt ook een stoere stunt truck kopen die gemakkelijk wheelies, donuts en backflips maakt.

Een bouwpakket voor volwassenen

Een ander leuk cadeau voor als je speelgoed voor mannen wilt kopen, is een uitdagend bouwpakket. Ook hier heb je meerdere keuzes om te maken. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een houten bouwpakket, waarbij je man een stoere motor in elkaar zou zetten. Je hebt ook bouwpakketten voor model auto’s. Zo kan je man uren plezier halen uit het in elkaar zetten van het voorwerp, en deze vervolgens met trots uitstallen in zijn hobbykamer.

 

Wil jij met jouw cadeautje jouw man weer laten voelen als een kind? Zoals je ziet zijn er verschillende cadeau mogelijkheden waar jij jouw man blij mee kan maken. Ga voor een radiografisch bestuurbaar vliegtuigje of juist een auto. Is je man juist meer creatief? Ga dan weer voor een leuk bouwpakket.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Thefunclan
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart